Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 12 de febrer de 2024 a les 10:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 






Versió sense playbuzz
Noia, 15 anys
Ets 2 anys més gran que jo i només crec m'has vist una vegada, però jo et veig cada dia. Anem al mateix insti i m'has parlat una vegada.

Noi, 13 anys
T'asseus al meu davant i sempre quan parlem em poso molt hot.

Noia 14 anys.
Al principi del curs em semblaves una mica pesat i el típic noi sense sentiments, però ara que t'asseus al meu costat sé que no és així. No sé bon bé per què però quan t'escolto parlar dels problemes tinc ganes d'abraçar-te i posar-me del teu costat. El meu nom comença per B i el teu per H i som del Baix Camp. Espero que vegis això

Noia, 12 anys
Aquestes vacances de Nadal vam començar a veure'ns cada divendres a la tarda i els diumenges. Em vas enamorar des del primer cop que et vaig veure pel carrer, em treus 2 anys. Anem a un altre institut, però m'agradaria veure't cada dia. La teva inicial comença per M.

Noia, 16 anys
Sempre he dit que soc hetero, però des que aquest curs he començat el batxillerat et vaig veure i ara ja no tinc tan clar que ho sigui (hetero). Ets una noia amb cabells curts marrons i ulleres, i sempre portes roba molt guai amb molt de flow. Espero que parlem algun dia.

Noi, 17 anys
Et conec per internet des de fa dos anys, però tu a mi no em coneixes de res. No saps de la meva existència. Bé és el que té, no? Et vull dir que em xifres, m'agrades molt i em tens pillat.

Noi, 16 anys
No creia en l'amor fins començar primer de bat. Un dia vam començar a parlar de casualitat en una excursió i estic molt enamorat, em fa por que no sentis el mateix i espero que en llegir això sàpigues qui soc. He escoltat rumors de què estàs amb un noi, però jo no els crec... El meu comença per P i el teu per E.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: