Presó provisional per l'home que va agredir a una desena de dones al metro de Barcelona

per Redacció, el 12 de febrer de 2024 a les 11:00
La setmana passada, un home de trenta anys va agredir a una desena de dones a l'andana de l'estació de Camp de l'Arpa de la línia 5 del Metro de Barcelona.

L'agressor va ser identificat per la policia gràcies a les càmeres de seguretat de l'estació. Aquest té cinc antecedents per altres delictes, com robatoris i furts.


El jutge ha decidit enviar el detingut a presó provisional, comunicada i sense fiança. La causa està oberta pels delictes de lesions i tracte degradant, segons ha informat el Tribunal superior de Justícia de Catalunya.

La policia continua investigant un possible delicte d'odi, ja que totes les víctimes eren dones.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: