L'assistent virtual de WhatsApp que has de conèixer

per Redacció, el 12 de febrer de 2024 a les 11:15
WhatsApp està treballant en la seva pròpia intel·ligència artificial denominada Meta AI, però fins que aquesta sigui llançada existeix alternatives com Carina, l'assistent virtual de WhatsApp.

Carina és capaç de respondre qualsevol pregunta a temps real, realitzar recomanacions personalitzades i transcriure àudios. S'accedeix a ella a través de la seva pàgina web. Només cal que li donis a l'opció de "Continua al xat" i ja podràs interactuar amb ella.


La diferència entre aquesta assistent i altres IA, és que Carina té accés a Internet i pot respondre qualsevol pregunta amb informació recent. A més, també pot donar consells sobre un tema personal.

Tot i això, la seva funció més viral és la de transcriure àudios. Per posar-la a prova només cal que li reenviïs un àudio i demanar-li que te'l transcrigui. Aquesta funció és ideal per a quan no pots escoltar notes de veu.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: