Què és la digisexualitat? La nova preferència sexual

per Redacció, el 13 de febrer de 2024 a les 10:00
Una persona digisexual és aquella que "se sent atreta per robots o altres situacions sexuals en què es requereix un ús de la tecnologia", diuen des de la FundéuRAE.

És a dir, una persona es considera digisexual quan s'enamora d'un/a assistent/a virtual o quan gaudeix més del sexe quan és a través d'una pantalla.


En tot cas, es tracta d'una preferència sexual, i no d'una orientació. Simplement, es té més facilitat per establir vincles quan hi ha un dispositiu pel mig.

Es tracta d'una preferència que s'ha emfatitzat amb la digitalització, ja que aquesta fa permet explorar aquesta sexualitat de manera segura i sense judicis.


En realitat, no és tan estrany com sembla, ja que els assistents virtuals i la intel·ligència artificial poden oferir l'afecte i l'atenció que una persona necessita per enamorar-se.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: