Una tiktoker revela els secrets de La Isla de las Tentaciones

per Redacció, el 13 de febrer de 2024 a les 12:00
La psicòloga i tiktoker Claudia Nicolasa ha explicat a TikTok les estratègies que fa servir La Isla de las Tentaciones per manipular als participants i aconseguir que siguin infidels.

Segons ha explicat, el fet que l'experiència tingui lloc a una illa no és casualitat. "Quan estàs en una illa estàs aïllat de la teva vida normal, del teu passat, del teu entorn, de la gent de la teva vida, dels teus problemes, de la teva rutina... I no només estàs aïllat de tot això, sinó que a més estàs en un entorn idíl·lic.".


Això és important perquè la vida real no és perfecte. Hi ha problemes, frustracions, rutines... que sovint contaminen les relacions de parella. Així doncs, quan t'allunyes d'aquest context i passes a estar a un lloc perfecte, pots pensar que un dels motius pels quals abans no eres feliç era per la teva parella.

A l'illa, en canvi, ets feliç i l'únic patiment que tens és el que estarà fent la teva parella. És a dir, la teva parella passa a ser l'origen de tots els teus problemes. I les estones en què estàs bé és gràcies als companys i les companyes que tens. De manera que és fàcil confondre aquest sentiment de tranquil·litat i felicitat amb la companyia del solter/a que t'està temptant.


En aquest context, l'alcohol també juga un paper important, ja que fa que les persones perdin la seva part racional i comencin a actuar per impulsos. És per això que el programa obliga els participants a beure, a participar en les festes i als jocs, a obrir-se amb els solters i interactuar amb ells...

A més, no poden tenir cap contacte amb la vida real. Per tant, no tenen mòbil, ni televisió ni tan sols rellotge. No saben quin dia ni quina hora és en cap moment i l'única distracció que tenen és passar temps amb els seus companys.

Una altra curiositat del programa és que busquen parelles amb problemes i amb un historial d'infidelitats. També es fixen en la personalitat de cada una per triar diferents perfils: insegurs, prepotents, desconfiats... per tal que donin joc al programa.

A més, durant el càsting els fan diverses preguntes per saber si realment estarien disposats/des a ser infidels i també per poder buscar solters i solteres que encaixin amb ells. Després, a cada solter/a li diuen amb qui encaixaria i li donen consells per conquistar a la persona.
 
@claudianicolasa ¿Sabías como escoge el programa a las parejas y a los solteros? 😱 Es una locura #psicologia #saludmental #laisladelastentaciones #isladelastentaciones #narcisismo #relacionessanas #infidelidad #celos #psicologa #relacionestoxicas #manipulacion #casting #CapCut ♬ sonido original - Claudia Nicolasa Psicología

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: