Quants diners ha guanyat Plex fent la volta al món?

per Redacció, el 13 de febrer de 2024 a les 12:00
Daniel Alonso, conegut com a Plex per "Yo Soy Plex", és un noi de 22 anys considerat el número 1 a YouTube. Té quasi 13 milions de seguidors a la plataforma i una comunitat molt activa.

El jove acaba de fer la seva segona volta al món en 85 dies i ha publicat 85 vídeos a YouTube ensenyant la seva experiència. El periodista Abel Planelles ha volgut calcular quants diners ha guanyat amb aquests vídeos i ha estimat que, si YouTube paga entre 0,25 cèntims i 4 euros per cada 1.000 visites, és possible que el youtuber hagi guanyat un mínim de 360.000 euros.

 
@abelplanelles

¿Cuanto dinero ha ganado Plex con la vuelta al mundo 2?

♬ Buscando Money - TWENTY SIX & Tayson Kryss

El mateix youtuber va explicar en una entrevista amb Nude Projecte que sol guanyar al voltant de 60.000 euros al mes gràcies a YouTube. De fet, quan va publicar els vídeos "Sobrevivint 30 dies en una illa deserta" va aconseguir 140.000 euros, per tant, no seria d'estranyar que la volta al món li hagi generat tants diners.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: