7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 14 de febrer de 2024 a les 10:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 






Versió sense playbuzz
Noia, 14 anys
El meu ex s'ha liat i li hi ha ficat mà a una amiga meva que és lesbiana. El problema està en que ella es pensa que no ho sé i ell no sap que ella és lesbiana. Bo sé com acabarà això, però espero que malament.

Noia, 14 anys
Tinc una afició enorme a fer-me spoilers jo sola, tant de llibres (llegint les pàgines de tres capítols més endavant) com de sèries (buscant per YouTube les escenes del final).

Noia, 19 anys
Visc a Barcelona i tinc parella des de fa gairebé 2 anys. La qüestió és que fa poc vaig conèixer un noi que viu a Girona, i a poc a poc ens vam anar pillant de l'altre, i ara vaig d'amagat a Girona alguns dies per estar amb ell per follar.

Noi, 17 anys
Un dia em vaig tancar amb el meu millor amic al lavabo de l'institut i ens vam començar a tocar, vaig sentir com la seva pell amb la meva es juntava i realment em va agradar, sentia el seu cor bategant i la seva boca amb la meva. Estàvem suant a tope. Al final vam sentir que una mestra tocava la porta.

Noia, 14 anys
Quan em quedo a casa sola em poso la roba sexi de la meva mare i em començo a masturbar.

Noia, 14 anys
L'altre dia vaig perdre la virginitat amb el que li agrada a la meva millor amiga. L'he cagat molt profundament, ho sé, però no puc parar de pensar amb ell i em dona molt morbo quedar d'amagat i fer ja sabeu que.

Noia, 14 anys
M'agrada el nòvio de la meva millor amiga des de ja fa bastant, abans i tot de què comencessin a sortir, i em fa mal em parla d'ell.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: