5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 645]

per Redacció, el 17 de febrer de 2024 a les 10:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noi, 17 anys
L'any passat em vaig liar amb un noi de la meva colla i vam deixar-ho amb un lio d'una nit, encara que sempre que ens veiem hi havia el morbo i les ganes de què tornés a passar. No sé com durant aquest carnaval, vaig acabar liant-me amb ell i una noia lesbiana del grup, davant de tota la festa. Tothom ens estava mirant, però ens donava igual. Ara no sé com hem acabat, però jo m'ho vaig passar molt bé.

Noi, 13 anys
Estava amb una noia a carnaval. Ja feia 1 any que ens coneixíem, però al ser de diferent poble ens veiem una vegada a l'any, i en època de carnaval. Ella era un any més gran que jo, i suposadament, no anàvem a tindre res, però a poc a poc, em va començar a tirar indirectes, i al final, vam acabar follant als vestidors.

Noia, 17 anys
Durant les festes del meu poble amb una broma de jocs d'obrir a una persona que t'escullen els amics, em vaig equivocar de contacte i vaig obrir a un noi amb qui m'estava tontejant, en comptes de a la persona que em tocava. La qüestió és que em va respondre, va venir on estava jo i em va dir d'anar a donar una volta; en aquell moment anava molt calenta i li vaig dir que sí. En vam asseure davant de l'ateneu del poble (està apartat i poc il·luminat) a les 5 del matí i ens vam començar a liar fins que vam acabar follant. Quin morbo va donar saber que en qualsevol moment podia aparèixer algú.

Noi, 14 anys
Això va passar quan en teníem 13. Vam quedar a casa del meu millor amic (tots érem verges) a veure una peli. Allà estava el noi que em queia fatal i ens odiavem moltíssim. Als anuncis em va posar la mà a la polla i jo a ell i ens vam posar molt calents. Va acabar amb un trio. Encara recordo allò com la millor experiència de la meva vida.

Noia, 17 anys
Un cop vaig estar a casa del meu exnovio, estàvem al sofà els dos junts explica-nos les nostres coses, coses del treball i de sobte quedem els dos callats, amb això que ell comença a posar-me la mà pel coll i jo començo a posar-li la mà pel pantaló i a poc a poc va anar més... Bé ja us podeu imaginar com vam acabar, no??


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: