Peso Pluma ha estat infidel a Nicki Nicole

per Redacció, el 14 de febrer de 2024 a les 11:00
Nicki Nicole no va poder assistir a la Super Bowl amb la seva parella, Peso Pluma, perquè tenia una actuació al festival Picnic a Costa Rica. El que probablement no s'esperava és que es viralitzés un vídeo de l'artista agafat de la mà d'una altra dona a Las Vegas.

Després de l'incident, Nicki Nicole va esborrar totes les fotos que tenia amb ell i va compartir un comunicat a través d'Instagram que deia: "El respecte és part necessària de l'amor. El que s'estima, es respecta. El que es respecta, es cuida. Quan no et cuiden i quan no hi ha respecte... Jo allà no em quedo. Jo d'aquí marxo. Amb molt de dolor sapigueu que m'he assabentat de la mateixa manera que vosaltres, gràcies per l'amor que m'esteu fent arribar. Nicki".


Sembla, doncs, que Nicki Nicole no era conscient que la seva parella tenia una amant i que també s'ha assabentat a través del vídeo que s'ha viralitzat.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: