Qui té més sexe, els solters o les parelles?

per Redacció, el 15 de febrer de 2024 a les 10:00
Sabies que les persones que tenen una relació estable practiquen més sexe que els solters?

És possible que aquesta dada et sorprengui, perquè estem acostumats a sentir que com més temps porta junta una parella, menys sexe té. En realitat, però, és mentida.


Segons un estudi dut a terme per Control España, una marca especialitzada en el benestar sexual, les parelles tenen més sexe que els solters.

De fet, del total dels enquestats, el 62% dels espanyols amb parella afirma tenir sexe cada 2-3 dies, mentre que només el 13% dels solters afirmen tenir aquesta quantitat de sexe.


A més, el 70,5% de les persones amb parella afirma tenir sexe un cop a la setmana, mentre que només el 20% dels solters tenen sexe amb aquesta freqüència.

I no només això, sinó que les persones amb parella innoven tant o més que els solters en el sexe: sexting, sadomasoquisme, bondage, joguines sexuals, trios...



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: