Els trucs sexuals més virals a TikTok: funcionen?

per Redacció, el 17 de febrer de 2024 a les 10:00
TikTok és una font d'informació. Pots fer-lo servir pel que vulguis: per buscar tips d'estudis, de skincare o, fins i tot, de sexe! A continuació t'expliquem si els trucs més virals de TikTok funcionen.

1. Si prens cafè abans de tenir sexe, tindràs més orgasmes


En realitat, no existeix cap evidència científica que recolzi aquesta teoria, però hi ha gent que assegura que funciona. Per què no provar-ho?
 
@jugrandoni #stitch with @cupofalexx_official #greenscreen #VideoSnapChallenge #fyp #foryourpage #foryou #foryoupage #xyz #xyzcba #relationship #woman #coffee ♬ original sound - Julia Grandoni

2. El truc del coixí


Aquest truc sí que funciona i consisteix a posar un coixí a sota les lumbars de la persona amb vagina mentre es produeix la penetració. D'aquesta manera s'estimula el punt G i la postura és molt més còmode.
 
@airrwreckkahh the girls that get it get it #fyp #foryou ♬ who told you that - dreamville

3. El "belly press"


Consisteix a pressionar la part baixa del ventre de la persona amb vagina mentre està sent penetrada. Igual que en el cas anterior, és ideal per estimular el punt G. Si es fa de manera sutil sí que funciona!



Quin d'aquests trucs has provat?



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: