El missatge que els astres tenen per a tu aquesta setmana

per Adolescents.cat, el 18 de febrer de 2024 a les 07:45

Creus en el poder dels astres? Si t'agrada l'astrologia i creus fermament que les estrelles són un mapa ple d'informació, aquesta secció és la teva!

T'explicarem el clima general per la setmana que comença perquè puguis aprofitar-lo al teu favor! És un clima general per a tothom, és indiferent el signe de l'horòscop que siguis, aquest missatge t'interessa ;)


Del 19 al 25 de febrer de 2024:



L'astròleg Pablo Flores ha titulat aquests últims dies de febrer com "el caos de la creació". Són dies en què estan caient totes aquelles estructures antigues que ens conformen i que ja no ens serveixen i alhora hi ha una energia creativa desbordada, caòtica, poc enfocada que ens pot tenir ben marejats/des. Estem en un moment històric de moltíssima transformació a nivell d'humanitat i això pot ser molt intens. Segurament et sents confós/a, perdut/da, en contradicció... 


Però tocarà prendre decisions alineades amb qui som, encara que faci por, hem de confiar i passar a l'acció. 

Així que amb tot aquest enrenou, busca activitats i persones que t'ajudin a estar en calma i centrat/da, busca allò que et doni pau i pensa quines accions vols dur a terme!

A tope amb aquests últims dies de tantíssima energia Aquari! Una abraçada

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: