El mètode definitiu per dormir bé a les nits

per Redacció, el 16 de febrer de 2024 a les 11:40
A aquestes alçades segur que ja saps que descansar bé a les nits és imprescindible per tenir una bona salut mental, física i sexual.

El doctor Dan Go ha desenvolupat un nou mètode per ajudar a totes les persones que pateixen insomni a agafar el son i es diu "mètode 10-3-2-1".


En què consisteix? Els números fan referència als períodes de temps abans de dormir en els que hauries de deixar de fer determinades coses.
  • Has de deixar de prendre cafeïna 10 hores abans d'anar a dormir.
  • Has d'acabar de sopar unes 3 hores abans d'anar a dormir, ja que és important haver fet la digestió.
  • Has de deixar de beure líquid unes 2 hores abans d'anar a dormir. Per què? Perquè beure molta aigua abans d'anar a dormir pot fer que et despertis a la nit amb ganes d'anar al lavabo.
  • Has de deixar les pantalles 1 hora abans d'anar a dormir. Intenta llegir un llibre, escriure, meditar... Fer quelcom que no impliqui estar davant d'una pantalla.

Prova-ho i explica'ns si t'ha funcionat!




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: