7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 19 de febrer de 2024 a les 10:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 






Versió sense playbuzz
Noia, 14 anys
Aquest any ja no parlem com l'estiu passat, m'agrades molt i tothom ho sap. Sempre em mires, però no em parles ni amb un hola. M'agradaria parlar un altre cop, però sé que no serà el mateix.
J.

Noi, 17 anys
Dubto molt que arribis a llegir això. Hem parlat per DM un parell de cops i hem coincidit força vegades perquè tenim amics en comú. Fa res vam quedar per veure la posta de sol, però no va passar res.

Noia, 16 anys
Ens vam conèixer a una festa major. Jo em pensava que no passaria res interessant, però vas arribar tu i juro que em vas agradar des del primer moment. Hi havia una altra noia en qui et vas fixar i no em vas fer ni cas, però jo segueixo massa obsessionada.

Noia, 14 anys
Portem ja parlant 2 mesos i m'he pillat massa de tu. Parlem sempre i tenim molta connexió. Els nostres noms comencen per A.

Noia, 15 anys
Fas 3r d'ESO i jo 4t, vas al mateix insti que jo, i m'agrades. A part de que ets guapíssim, sempre que et veig parlant amb algú em sembles majo. T'he demanat diverses vegades sol·licitud a Insta i no me l'acceptes 🥲. Ets ros, i si et sents identificat amb això, accepta'm jajjajja

Noi, 16 anys
T'he vist en fotos que em va ensenyar el meu amic, tens el cabell castany ondulat, ulls marrons i llavis prims. A més sembles baixeta d'1,60 per allí, i sols en veure't em vaig enamorar de tu. Anàvem a coincidir, però no ho hem pogut fer ja que vaig anar a un càmping quan anàvem a quedar. Per mala sort no vindré massa més al vostre poble, però quan vingui a veure si ens podem trobar!

Noia, 14 anys
Ens creuem molts cops pel passadís i alguns dies hem creuat mirades. Ets alt i portes ulleres ets un any més gran que jo. Un dimecres a la tarda ens vam creuar pel carrer. Tu passejaves el teu gos, blanc i negre i jo anava amb un amic i una amiga. La meva amiga va fer un soroll i tu et vas girar. Dubto que vegis això, però si ho veus accepta'm a Insta jajaja.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: