La sorprenent manera com Trump pagarà la seva multa milionària

per Redacció, el 19 de febrer de 2024 a les 11:30
Donald Trump ha estat condemnat a pagar 355 milions de dòlars per inflar el valor de les seves propietats i 83 milions de dòlars per difamar l'escriptora i periodista E. Jean Carroll, que el va denunciar per violació l'any 2019.

A més, Trump té un deute de 438 milions de dòlars, que equival a més de 400 milions d'euros, i encara té altres assumptes pendents de pagar.


Com s'ho farà per pagar aquesta milionada de diners?


Doncs Trump ha tingut una idea que no s'esperava ningú: ha llançat al mercat unes vambes, sota el nom "Never Surrender", que tenen un preu de 399 dòlars. Són daurades, amb detalls de la bandera nord-americana, i la seva inicial al davant.

 

Te les compraries?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: