5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 646]

per Redacció, el 24 de febrer de 2024 a les 10:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 14 anys
Estàvem al conservatori en una aula d'estudi amb un piano jo i el meu nòvio. La conversa s'estava posant molt calenta... i em va agafar dels malucs i em va encastar contra el piano i ens vam acabar liant i follant.

Noia, 16 anys
Jo tenia un crush de fa molts anys a l'institut. Anava a la meva classe i sempre me'l quedava mirant, embovada. A vegades, em girava a mirar-lo i me'l trobava mirant-me. Un dia, vam quedar amb uns amics i entre ells estava ell. Em vaig posar molt nerviosa en vore'l, els amics del meu crush es van adonar i li van començar a dir que vagi cap a mi. Vam anar tot el grup a la seva casa, i ell, en un moment inesperat, em va portar a la seva habitació i vam follar allí. Va ser la meva primera vegada.

Noi, 17 anys
Un dia vaig convidar a una amiga per fer un treball a casa meva. Estàvem tranquils, asseguts, i m'havia caigut un accessori a la polla i va anar decidida a agafar-lo. Se'm va empinar i em va dir "ui el juguetet està calentet eh" i ens vam mirar en ganes, la vaig portar al llit i me la vaig follar...
Mai oblidaré aquell dia.

Noia, 13 anys
Estava amb tio tontejant i tal. Vaig acabar fent-li una promesa, si aprovava a un examen, ens liavem. Quan ens van donar les notes, ell va suspendre, però en tenia tantes ganes que no em vaig poder aguantar. Vam acabar anant a la sala d'actes de l'escola i allà van passar cosetes. Em va donar tant morbo que ens poguessin arribar a pillar!! 

Noi, 14 anys
Un dia estava a casa d'una companya de classe i estàvem fent un treball. A mi m'agradava desde feia molt temps, però mai trobava l'oportunitat per dir-li. En un moment, quan estàvem dibuixant unes coses, em va ficar la mà al paquet, no sabia com reaccionar. Li vaig agafar pel coll i ens vam començar a morrejar. Ella es va posar de genolls i me la va començar a llepar fins que em vaig venir a la seva boca. Vam acabar follant molt dur amb els seus pares a casa. Tots dos erem verges. Va ser l'hòstia.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: