Així és la nova intel·ligència artificial d'OpenAI: què et sembla?

per Redacció, el 20 de febrer de 2024 a les 10:00
OpenAI, els creadors de ChatGPT i WALL-E, han creat Sora, una nova intel·ligència artificial que té la capacitat de crear vídeos molt realistes.

De moment, aquesta IA només està disponible per als investigadors de l'empresa i encara no s'ha anunciat una data de llançament.


Com funciona?


Sora és una IA que crea vídeos a partir de text. És a dir, tu li descrius el que vols veure i ella et crea el vídeo.


Igual que altres models d'IA, és capaç d'entendre el que li estàs demanant amb un llenguatge natural.

És un model entrenat amb una gran biblioteca de vídeos, de manera que és capaç de reconèixer moviments, descripcions i qualsevol cosa que li demanis com una vestimenta concreta.

Aquest és l'exemple creat per Sora que s'ha fet viral, on se li ha demanat el següent:

"Una dona elegant camina per un carrer de Tòquio ple de càlids neons brillants i animada senyalització urbana. Porta una jaqueta de cuir negra, un vestit llarg vermell, botes negres i una bossa negra. Porta ulleres de sol i pintallavis vermell. Camina amb seguretat i despreocupació. El carrer està humit i reflectant, cosa que crea un efecte mirall dels llums de colors. Molts vianants passegen".


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: