Han retirat aquestes xocolatines del mercat: per què?

per Redacció, el 20 de febrer de 2024 a les 10:30
Si ets fan de la barreta de xocolata Milka i Oreo, has de saber que l'Agència Espanyola de seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) ha emès una alerta per la possible presència de fragments de plàstic en la xocolatina.

De moment s'ha retirat un lot de manera preventiva. Concretament l'OSK0934422 amb codi de barres 7622210718693 i data de caducitat 01/08/2024.


Mondelēz International, el fabricant de les barretes, ha assegurat que aquesta incidència només afectaria algunes unitats d'aquest lot. Però, si n'havies comprat, el millor serà que no t'ho mengis.

A més, els consumidors que tinguin alguna d'aquestes barretes i vulguin sol·licitar la devolució de l'import o qualsevol aclariment, poden posar-se en contacte amb la companyia a través del Servei d'Atenció al Consumidor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chocolate Milka (@milka_es)


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: