7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 21 de febrer de 2024 a les 10:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 






Versió sense playbuzz
Noia, 14 anys
He tingut somnis liant-me amb altres nois i tenint coses amb altres nois que no eren el meu nòvio i tenia dies pensant en aquells nois però em sap greu perquè ell és perfecte.

Noia, 17 anys
Fa 5 anys que sé que sóc lesbiana, no sé com dir-ho i a més tinc novio. Vaig intentar sortir de l'armari fa un mes aprox, però em vaig cagar i vaig començar a sortir amb aquest pavo que portava pillat de mi fa 5 mesos. La veritat és que ja no el suporto més i només tinc ganes de cridar que sóc bollera. Però sóc com super femenina i cayetana i és com que ningú s'ho pensa. Estic cagadíssima.

Noia, 15 anys
Ho vaig deixar amb la meva parella justament el dia de Cap d'Any i vaig decidir no tenir res més amb ningú. Però justament aquella nit vaig anar de festa i em vaig liar amb dos amics seus, ha passat un mes i encara no sap res.

Noia, 16 anys
A mi m'agradava un noi des de fa 1 any i mig. Fa dos mesos va començar a sortir amb ma cosina, el que ella no sap és que em vec amb ell a les seves esquenes.

Noi, 15 anys
M'he liat amb molts nois, però com són "heteros" m'he de callar.

Noia, 17 anys
M'agrada un noi amb el que he parlat bastant temps, els amics i gent propera m'han dit tots que creuen que a ell també, ja que em mira d'una forma especial. El problema és que cap dels dos fem el pas, però realment si passés la cosa es podria posar interessant.

Noia, 12 anys
Un dia a la piscina del meu poble li vaig baixar els pantalons a un noi sense voler. Però per sort vaig marxar abans que s'adonés que era jo.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: