Horòscop de l'amor: del 21 al 27 de febrer

per Redacció, el 21 de febrer de 2024 a les 10:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
La teva parella no és perfecte i té els seus defectes, però no desconfiïs d'ella. Saps que ets una de les persones més importants de la seva vida i que mai et faria mal. Així que deixa de posar en perill la vostra relació per dubtes que no tenen cap fonament.

TAURE
És moment de prendre una decisió sobre el teu futur sentimental. És normal que et sentis confús/a, però segueix la teva intuïció. Si t'equivoques, sempre estaràs a temps de fer un pas enrere. Arrisca't.

BESSONS
No facis cas als comentaris de la gent que pràcticament no et coneix. Busca suport i refugi en la teva parella i no tinguis por a explicar-li com et sents. La gent del teu entorn és una mica envejosa, i no has de deixar que això t'afecti.

CRANC
Aquests dies estaràs una mica distant de tothom, però intenta prestar-li atenció a la teva parella o persona especial si no vols carregar-te la relació. Si necessites més espai, comunica-li, però no desapareguis com si res.

LLEÓ
Intenta posar més esforç en la teva relació. La teva parella comença a sentir que és ell/a qui ha d'estirar tota l'estona del carro, i això és molt cansat. Canvia el xip i comença a canviar la teva actitud.

VERGE
Hi ha una persona que s'està intentant posar al mig de la teva relació. Parla-ho amb la teva parella i entre els dos intenteu deixar-li clar que el que està fent no està bé. No discutiu per culpa seva i recordeu que sou un equip.

BALANÇA
Aquests dies intenta pensar plans per fer en parella i recuperar la il·lusió de la relació. Organitza alguna petita escapada o sortida i tingues algun detall bonic amb ell/a. És important que comencis a cuidar les petites coses.

ESCORPÍ
Et sents molt afortunat/da d'haver conegut a la teva parella i d'estar construint la vostra relació. Aquests dies gaudireu de moments molt romàntics i divertits, així que relaxa't i viu el present.

SAGITARI
La teva parella sempre et recolza i està al teu costat quan la necessites. Et costa demostrar-li que et sents agraït/da de tenir-lo/a al costat, però hauries de trobar la manera de fer-ho. Pots preparar-li algun detallet que li faci il·lusió.

CAPRICORN
Una persona t'està fent dubtar dels teus sentiments. Comences a pensar que la vostra amistat es podria convertir en alguna cosa més, però no et precipitis. Pensa en què sents tu i quan ho tinguis clar parla-ho amb l'altra persona.

AQUARI
Et comences a sentir atret/a per una persona del teu entorn. Abans de fer cap tonteria, deixa passar uns dies. És possible que sigui un sentiment temporal. Si veus que el que sents va a més, planteja't tenir una conversa amb ell/a.

PEIXOS
Últimament estàs una mica passota pel que fa a la teva relació. Intenta currar-t'ho una mica més i implica't a l'hora d'organitzar plans. Demostra-li a la teva parella que l'estimes i que estàs feliç de compartir temps amb ell/a si no la vols perdre.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: