Polèmica: Dani Martin dedica una cançó a Ester Expósito

per Redacció, el 20 de febrer de 2024 a les 10:00
Dani Martín va anunciar fa uns mesos que es retirava de la música, però ha tornat amb una cançó molt polèmica que du com a títol el nom de l'actriu "Ester Expósito".

"Espera't i pessiga'm, que he vist a Ester Expósito. No la conec en persona i em té una mica boig. La miro a veure si em mira i passa de tot [...] Per què no em mires si la vaig escriure per nosaltres", diu la cançó.




L'actriu ha reaccionat a la cançó amb un InstaStory dient: "Les teves cançons em van marcar i em van acompanyar en tants moments des de fa temps que em fa molta il·lusió que tornis a treure música i formar part d'ella. Feliç dia i feliç llançament. T'admiro @_danimartin_". 

 

Però no tothom ha reaccionat igual de bé, ja que el cantant té 47 anys i l'actriu en té 24, cosa que ha fet que moltes persones considerin totalment inapropiada la cançó.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: