Disney+ pujarà els seus preus: quant pagaràs?

per Redacció, el 21 de febrer de 2024 a les 10:00
Si tens Disney+ és probable que hagis rebut un mail amb males notícies: la plataforma de streaming començarà a apujar els seus preus.

Així doncs, aquells subscriptors que tinguin pendent renovar el seu pla anual, és possible que hagin de pagar més.


No és d'estranyar que la plataforma hagi decidit augmentar els seus preus, ja que els seus competidors com Netflix o Amazon Prime Video també ho han fet.

Concretament, els usuaris que tinguin contractat el pla premium anual, pagaran un 30% més. És a dir, passaran de pagar 89,90 euros a pagar-ne 119,90.


La justificació de Disney+ és que gràcies a aquesta pujada de preu podran seguir oferint continguts nous originals i que, a més, milloraran la qualitat de la imatge.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: