Sebastián Yatra explica per què va deixar a Aitana

per Redacció, el 21 de febrer de 2024 a les 10:15
Sebastián Yatra i Aitana no van arribar a confirmar mai la seva relació mentre estaven junts, sinó que van fer-ho en el moment de la ruptura.

Molts es van preguntar què havia passat entre ells i per què no van voler reconèixer que estaven junts. Alguns van pensar que era massa aviat perquè l'Aitana refès la seva vida i que aquest va ser el motiu pel qual ho ocultaven i també el motiu de la seva ruptura.


Ara, Sebastián yatra ha explicat al pòdcast "A solas con..." de Vicky Martín Berrocal que el motiu pel qual les seves relacions mai han durat gaire és perquè tindria "ganes de ser infidel" i no es podria aguantar.

"Enamorar-me... només dues vegades, de les meves dues novies, que han sigut Tini i Aitana [...] El meu màxim d'una relació ha sigut un any, però no sé com aguantar una relació de més temps perquè em donen ganes de ser infidel. Tot i que estigui enamorat d'algú em donarien ganes d'estar amb algú més. Llavors, com ho faig en una relació a llarg termini?", ha confessat l'artista.


Les seves paraules han estat una mica criticades, però en realitat l'artista està sent molt honest tant amb ell mateix com amb les seves novies i té clars quins són els límits que no vol passar. És per això que es planteja provar amb una relació oberta més endavant.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: