Què va passar a la festa d'OT?

per Redacció, el 21 de febrer de 2024 a les 11:00
És possible que si ets fan d'OT hagis llegit els tweets de la usuària @comentemosot, que assegurava que tenia informació exclusiva del que va passar a la festa d'Operación Triunfo després de la final.

El tiktoker Javi Hoyos ha volgut desmentir algunes de les coses que va compartir:

 
La primera cosa que ha volgut deixar clara és que no hi va haver cap baralla entre Suzete i la novia d'en Lucas. A més, la festa se celebrava al costat del plató d'OT, així que absolutament ningú va arribar en taxi.
 
A diferència del que afirma la usuària, els "triunfitos" no van ingerir gairebé res d'alcohol, així que Noemí Galera no va haver de cridar l'atenció a ningú.
 
A més, el fil de Twitter assegura que Juanjo i Martín van estar junts tota la nit, però el tiktoker explica que en realitat van estar gran part de la nit separats parlant cadascú amb la seva gent.
 
I, per últim, la novia de Lucas no va estar tota l'estona darrera d'ell, sinó que simplement van estar tota la nit junts perquè són parella i s'estimen.
 
@javihoyosmartinez ¿Hubo un enfrentamiento entre Suzete y la novia de Lucas en el #fiestot? OS CUENTO LA VERDAD: ¿estuvieron toda la noche Martin y Juanjo juntos con sus familias?, ¿llegó Naiara en un taxi con su familia? #ot2023 #operaciontriunfo #naiara #lucas #martin #juanjo ♬ sonido original - JaviHoyos

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: