El missatge que els astres tenen per a tu aquesta setmana

per Adolescents.cat, el 25 de febrer de 2024 a les 07:08

Creus en el poder dels astres? Si t'agrada l'astrologia i creus fermament que les estrelles són un mapa ple d'informació, aquesta secció és la teva!

T'explicarem el clima general per la setmana que comença perquè puguis aprofitar-lo al teu favor! És un clima general per a tothom, és indiferent el signe de l'horòscop que siguis, aquest missatge t'interessa ;)


Del 26 de febrer al 3 de març de 2024:



Acabem d'iniciar la temporada de Piscis! Per molts anys a tots i totes les peixos! Estem a l'últim mes dels 12 signes del zodiac, això significa un tancament d'etapes, de deixar anar coses que ja no ens funcionen... 


Portem uns dies de molta transformació en relacions de tot tipus, de trencar amb relacions tòxiques... És normal si estàs sentint molta intensitat. Però aquesta setmana et convida a prendre decisions i anar a pel que vols i necessites realment. Connecta amb els teus desitjos reals i passa a l'acció! També serà una bona setmana per conèixer gent nova, amistats, amor... 

Alhora acabem de passar una lluna plena a Verge (24/02) i encara en sentim l'energia. Aquesta lluna, al ser plena, també ens diu que estem a un moment de clímax, d'assoliment de projectes relacionats amb els estudis, la feina, l'organització... Mira quins canvis positius has pogut aplicar en aquests últims 6 mesos!

Una abraçada i molt bona setmana :)

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: