Horòscop del dia: 22 de febrer

per Redacció, el 22 de febrer de 2024 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Avui és un bon moment per provar nous hobbies i gaudir de noves experiències. Pots aprofitar la teva energia per organitzar un pla en parella o, si estàs solter/a, per gaudir de la teva companyia.

TAURE
Avui les teves relacions podrien experimentar canvis. No li donis gaires voltes, forma part de la vida. Centra't en els teus objectius i esforçat per aconseguir tot el que vols.

BESSONS
Avui estaràs més perceptiva que de costum, cosa que et portarà a crear grans connexions espirituals i emocionals. 

CRANC
Avui és un dia ideal per connectar amb els teus somnis. No tinguis por a expressar les teves emocions i a manifestar la teva realitat. 

LLEÓ
Avui accepta l'energia contradictòria que estàs sentint últimament i relaxa't. És impossible tenir-ho tot controlat, així que simplement deixa que tot passi.

VERGE
Avui controla la forma com t'expresses i comuniques. A vegades ets una mica brusc/a i, tot i que no ho facis amb mala intenció, no saps com s'ho poden prendre les altres persones.

BALANÇA
Avui sentiràs una transformació dins teu que et causarà algun alt i baix emocional. És moment d'aprendre a gestionar les teves emocions i rodejar-te de la gent que estimes.

ESCORPÍ
Avui és moment de plantejar-te nous camins. Necessites un canvi d'aires, i les pròximes hores poden ser decisives per a tu. No deixis passar cap oportunitat!

SAGITARI
Avui no deixis que ningú et trepitgi. Deixa clars els teus límits i confia en tu mateix/a. El teu esforç i dedicació et portarà lluny!

CAPRICORN
Avui relaxa't i deixa de banda totes les preocupacions que tens al cap. Si continues així, explotaràs. Intenta fer alguna cosa que et faci desconnectar.

AQUARI
Avui et sentiràs molt empàtic/a amb la gent que t'envolta. És una qualitat increïble, així que aprofita per oferir la teva ajuda a tothom qui la necessiti. Et sentiràs genial!

PEIXOS
Avui necessites passar temps sol/a i rebaixar la intensitat que t'acompanya des de fa dies. Posa límits i comunica'ls amb assertivitat i coherència.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: