Apple explica què has de fer si se't mulla el mòbil

per Redacció, el 22 de febrer de 2024 a les 10:00
Segur que coneixes algú a qui alguna vegada se li ha mullat el mòbil i ha eliminat l'excés d'aigua deixant-lo dins un vol amb arròs.

Si bé és cert que aquest cereal és ideal per absorbir l'aigua que hagi quedat al mòbil, Apple ha advertit que els grans d'arròs podrien danyar l'iPhone.


Així doncs, en comptes de fer servir aquest truc, recomanen el següent:
  1. Colpejar l'iPhone suaument contra la mà, amb el connector cap avall per poder eliminar l'excés de líquid.
  2. Deixar l'iPhone a un lloc sec i amb una mica de flux d'aire.
  3. Després de 30 minuts, provar de carregar l'iPhone.
  4. Si apareix l'avís de què encara hi ha líquid, s'haurà de repetir els anteriors passos, però deixant l'iPhone reposar sobre un lloc sec i amb flux d'aire durant tot un dia.
  5. Després de 24 h el mòbil s'hauria hagut d'eixugar per complet i no hauries de tenir cap problema per carregar-lo i fer-lo servir amb normalitat.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: