Horòscop del cap de setmana: 24 i 25 de febrer

per Redacció, el 24 de febrer de 2024 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquest cap de setmana t'hauràs d'afrontar a un canvi de plans inesperat. No t'atabalis i pren-t'ho amb calma. A vegades les coses no surten com un vol i no passa res. Busca alguna alternativa igual de vàlida. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

TAURE
Aquest cap de setmana és possible que et sentis una mica baix/a d'ànims. Els canvis que està patint la teva vida t'estan pillant per sorpresa, i necessites adaptar-te. Respira fondo i tingues paciència. Moment de la sort: diumenge a la nit.

BESSONS
Aquest cap de setmana acabaràs d'adaptar-te als canvis que estàs experimentant i hauràs de prendre una decisió que marcarà un abans i un després. No tinguis por a equivocar-te, perquè cada error és un aprenentatge! Moment de la sort: diumenge a la tarda.

CRANC
Aquest cap de setmana sentiràs que les coses es comencen a complicar, però intenta mantenir la calma. La vida és una muntanya russa, amb els seus alts i baixos. No t'atabalis, tot passa i tot arriba. Moment de la sort: dissabte a la nit.

LLEÓ
Aquest cap de setmana passa-t'ho bé. Queda amb els teus amics i feu algun pla divertit, com anar a un parc d'atracció. Últimament estàs massa preocupat/da per drames innecessaris i és moment de desconnectar i gaudir una mica! Moment de la sort: diumenge a la nit.

VERGE
Aquest cap de setmana prioritza a la gent que s'ho mereix. Allunya't de les companyies que no t'aporten res i passa temps amb qui de veritat et valora. Fes front a qualsevol decepció que t'enduguis i recorda que vals molt. Moment de la sort: diumenge al matí

BALANÇA
Aquest cap de setmana tindràs ganes de fer canvis, així que no tinguis por a experimentar. Atreveix-te a fer-te un canvi de look o a canviar la decoració de la teva habitació, el que vulguis! Comença una nova era. Moment de la sort: dissabte al matí.

ESCORPÍ
Aquest cap de setmana arribaran canvis molt bons a la teva vida. Gaudeix del camí i no només del destí. No et desesperis si les coses no surten com esperaves, que encara no has arribat a la millor part! Moment de la sort: diumenge al matí

SAGITARI
Aquest cap de setmana cuida't molt i preocupa't pel teu benestar. Fes plans que t'aportin pau i que t'ajudin a relaxar-te. Pregunta't si estàs on vols estar i, si no, dedica temps a manifestar i a marcar-te objectius. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

CAPRICORN
Aquest cap de setmana aprofita per planificar la teva propera escapada. Marca't una sèrie de destinacions que voldries visitar i comença a mirar dates i ofertes! La monotonia t'esgota, així que posa-hi remei! Moment de la sort: dissabte a la tarda.

AQUARI
Aquest cap de setmana passa temps amb la gent que estimes. Fa temps que estàs una mica desconnectat/da del teu voltant, i és moment de tornar a connectar amb els teus amics i parella. Organitza algun pla divertit! Moment de la sort: dissabte a la nit.

PEIXOS
Aquest cap de setmana tot et semblarà un caos, però intenta relaxar-te. És un bon moment per anar a un spa o per fer una excursió per la naturalesa. Intenta desconnectar de les teves preocupacions! Moment de la sort: dissabte al matí.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: