7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 26 de febrer de 2024 a les 10:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 






Versió sense playbuzz
Noia, 13 anys
Em tens boja. Jo ja no sé què fer, no saps el que has fet amb mi. Ja han passat 6 anys i continuo tartamudejant si t'he de parlar. T'estimo, t'estimo. Espero agradar-te. Encara que no som ni amics. Avui en Sant Valentí no tinc més que plorar i esperar gaudir d'aquest dia amb tu en un futur.

Noia, 16 anys
Gràcies a tu he descobert que soc bi. Som del mateix poble i ens vam conèixer per uns amics en una festa i quan penso en tu em poso nerviosa.

Noia, 18 anys
Vam parlar molt l'estiu passat, i inicis d'aquest curs. Mai havia sentit aquesta connexió amb una persona. A finals d'octubre vam deixar de parlar, però jo et trobo molt a faltar. Sé que ha passat molt de temps, però necessitava dir-te això. Si saps qui soc, pots obrir-me sense por. Espero que estiguis molt bé! Una pista: 💙❤️💎

Noia, 14 anys
Ets guapíssima i encara que ja to hagi dit t'estimo, tens la mateixa edat que jo tens pigues i els ulls de color blau. Sigues conscient i encara que no siguem del mateix grup d'amigues i no ens parlem jo et seguiré estimant i no deixes de ser la meva crush.

Noia, 13 anys
Ens hem conegut aquest any, i ens han posat juntes al pupitre. Tens una novia de l'A, i jo no et puc oblidar. El teu nom comença per la lletra Y.

Noia, 16 anys
Et vaig veure el 12 de desembre sobre les 2.25 de la matinada a urgències a la mútua de trrss. Estaves al passadís assegut a una cadira i em vas semblar molt maco. Vaig passar en cadira de rodes i te'm vas quedar mirat una estona.

Noia, 15 anys
Vam deixar de parlar fa un parell de mesos i la veritat et trobo a faltar i cada dia penso en tu, espero que tu en mi també però ho dubto. Tens els cabells rapats i ets d'un poble de Barcelona. El teu nom comença per H, ​​jo soc d'un poble de Girona. Ens vam conèixer per Snapchat i vam estar parlant 3 mesos i per una ximpleria vam deixar de parlar, la veritat espero que tornem a parlar algun dia. Et trobo a faltar.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: