Dani Alves, condemnat a 4 anys i mig de presó

per Redacció, el 22 de febrer de 2024 a les 11:00
Dani Alves, exjugador del Barça, es troba en presó preventiva des del mes de gener del 2023 per violar a una noia a la discoteca Sutton de Barcelona el desembre del 2022.

Durant aquest temps, Alves ha canviat la seva versió dels fets fins a 3 vegades. Primer va dir que no coneixia la noia. Després que havien coincidit de festa, però que no havia passat res entre ells.


Més tard va reconèixer haver mantingut relacions sexuals amb ella, però consentides i sense penetració. Després va dir que sí que hi havia hagut penetració. I, finalment, va dir que anava begut, per tal de rebaixar la condemna.

La noia sempre ha explicat que Alves la va agredir sexualment, que va ser violent i que va mantenir una actitud despectiva cap a ella, pressionant-la contra ell al lavabo de la discoteca Sutton.


Finalment, el Tribunal l'ha considerat culpable de l'agressió sexual i l'Audiència de Barcelona l'ha condemnat a quatre anys i mig de presó.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: