Què és la fraisexualitat i en què consisteix aquesta orientació sexual?

per Redacció, el 23 de febrer de 2024 a les 10:00
Si us parlem d'orientacions sexuals, segur que penseu en heterosexualitat, homosexualitat i bisexualitat. Però, alguna vegada heu sentit a parlar de la fraisexualitat?

Com ha explicat la sexòloga i terapeuta de parella Eva Moreno al Versió RAC1 de Toni Clapés, "és una orientació sexual dins dels que es consideren asexuals [...] Els fraisexuals s'enamoren de persones que no coneixen i en el moment que les coneixen desconnecten de la persona i els deixa d'agradar".


No és el mateix que sentir-te atret/a cap algú fins al moment en què veus alguna cosa que no t'agrada d'ell/a. Sinó que en aquest cas els fraisexuals només senten una atracció sentimental i no són capaços d'avançar amb aquella persona.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: