Horòscop del dia: 23 de febrer

per Redacció, el 23 de febrer de 2024 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Avui intenta descansar. Aprofita per sortir i gaudir de bona companyia, siguin amistats o parella. Aquests dies estàs més sensible i necessites rodejar-te de persones que t'estimen.

TAURE
Avui podria presentar-se un canvi de plans inesperat. No t'ho prenguis personal i intenta veure la part positiva. Aprofita per fer altres coses que et vinguin de gust, com posar-te al dia amb la teva sèrie preferida.

BESSONS
Avui estaràs una mica preocupada per un problema sentimental que fa dies que arrossegues. Intenta relaxar-te i estar present en el dia d'avui, sense deixar que la ment busqui problemes on no existeixen.

CRANC
Avui serà un dia de reptes, però no et preocupis perquè els superaràs tots amb èxit. No tinguis por a demanar ajuda si la necessites i confia en les teves capacitats. 

LLEÓ
Avui et convertiràs en el centre d'atenció d'una persona. No et posis nerviós/a i gaudeix del moment. Intenta fer les coses bé i que no et pugi l'ego.

VERGE
Avui fes una llista de les teves prioritats i centra't en elles. Portes uns dies molt dispers/a i això ha de canviar si vols que les coses vagin bé. 

BALANÇA
Avui podries experimentar una certa tensió emocional. Intenta no ratllar-te més del compte i recorda que és normal tenir dies més sensibles. No li donis gaires voltes i deixa que tot passi.

ESCORPÍ
Avui no deixis que la teva falta d'autoestima t'impedeixi gaudir de les petites coses. Intenta fer coses que et facin fluir i viure el moment present, deixant la teva ment en blanc.

SAGITARI
Avui sentiràs la necessitat de ser el centre d'atenció d'algú, però vigila amb els teus actes. A vegades és millor passar desapercebuda i aconseguir el teu espai amb el temps.

CAPRICORN
Avui començaràs a recollir els fruits del teu esforç. No tinguis por a reconèixer que el camí no ha sigut fàcil i estigues orgullós/a de tu mateix/a.

AQUARI
Avui la teva energia i carisma despertarà algunes enveges al teu entorn. Estigues ben atent/a a les actituds de la gent que t'envolta i allunya't de qui desconfiïs.

PEIXOS
Avui t'has llevat amb una energia molt positiva. És un dia perfecte per comunicar els teus sentiments i per passar temps amb la teva parella o persona especial.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: