Horòscop de la setmana: del 26 al 3 de març

per Redacció, el 26 de febrer de 2024 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquesta setmana tindràs energia per liderar projectes creatius. No tinguis por a fer-ho. El teu entusiasme és contagiós i atrauràs els altres a unir-se a les teves iniciatives. En l'àmbit amorós, sigues valent/a i expressa els teus sentiments. Dia de la sort: divendres.

TAURE
Aquesta setmana busca oportunitats de creixement personal. Enfoca't a aprendre alguna cosa nova o millorar les teves habilitats. A l'amor, sigues pacient i escolta la teva parella o persona especial. Dia de la sort: dimecres.

BESSONS
Aquesta setmana la comunicació serà el teu fort. Sovint et costa dir el que sents, però ara és moment d'expressar-te de manera clara, pensant abans de parlar, i evitant malentesos. A nivell social, fes nous amics i amplia el teu cercle social. Dia de la sort: dimarts.

CRANC
Aquesta setmana és moment de cuidar el teu benestar emocional. Dedica temps a activitats relaxants i comparteix els teus sentiments amb amics propers. A l'amor, busca moments íntims i sincers. Dia de la sort: dimecres.

LLEÓ
Aquesta setmana destacaràs en els teus projectes acadèmics i creatius. Confia en la teva determinació, perquè et portarà lluny. En les relacions, sigues generós/a i mostra la teva estima a la gent que et rodeja. Dia de la sort: dijous.

VERGE
Aquesta setmana enfoca't a establir metes realistes i crear un pla d'acció. Les coses no et cauran del cel, així que comença a posar-te les piles. En l'àmbit social, sigues autèntic/a i atrauràs connexions genuïnes. Dia de la sort: dilluns.

BALANÇA
Aquesta setmana dedica temps a cultivar relacions significatives. El teu encant i amabilitat t'obriran moltes portes, aprofita-les! També intenta gaudir de moment de reflexió personal. A l'amor, busca l'harmonia i la comprensió. Dia de la sort: dimecres.

ESCORPÍ
Aquesta setmana et tocarà resoldre molts problemes i desafiaments. No dubtis de tu mateix/a, perquè trobaràs la solució adequada. En l'àmbit emocional comunica les teves necessitats de manera honesta i escolta les de la teva parella. Dia de la sort: divendres.

SAGITARI
Aquesta setmana busca noves aventures i amplia els teus horitzons. Dedica temps a explorar noves passions i aprendre alguna cosa nova. En l'amor, sigues atrevit/da i expressa els teus desitjos. Dia de la sort: dilluns.

CAPRICORN
Aquesta setmana aprofita les oportunitats que se't presentin per destacar i rebre reconeixement pel teu esforç. No oblidis que la persistència i l'amabilitat són les teves fortaleses. En les relacions, mostra el teu costat més afectuós. Dia de la sort: dijous.

AQUARI
Aquesta setmana sigues innovador/a i aporta idees creatives en projectes grupals. No tinguis por de destacar la teva originalitat, és el que et fa únic/a. A l'amor, valora la llibertat i la individualitat. Dia de la sort: dilluns.

PEIXOS
Aquesta setmana dedica temps a la introspecció i cura personal. L'empatia i l'autenticitat són les eines per construir relacions significatives. A l'àmbit social, connecta amb amics afins als teus interessos. Dia de la sort: dimarts.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: