Aquesta famosa parella ha posat fi a la seva relació

per Redacció, el 23 de febrer de 2024 a les 11:00
La premsa italiana ha confirmat que la influencer Chiara Ferragni i el raper Fedez han acabat amb la seva relació després de vuit anys junts.

Segons han explicat des de la revista Vanity Fair, el raper va marxar de casa el passat diumenge i no ha tornat.


Sembla que la crisi de parella va començar el passat Sanremo, quan Fedez es va fer un petó amb una de les artistes, i des d'aleshores no han acabat d'estar bé.

Ara, amb els problemes judicials de Chiara, la relació s'ha acabat de trencar, ja que ella esperava més suport per part de Fedez del que ha estat rebent.


De moment cap dels dos s'ha pronunciat i no s'espera que facin cap comunicat. Tot i això, Chiara té pendent una entrevista a un mitjà de comunicació i és possible que surti el tema.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: