Així sona el nou disc de La Fúmiga que no podràs parar d'escoltar

per Redacció, el 23 de febrer de 2024 a les 14:00
La Fúmiga, un dels grups més destacats del País Valencià, acaba de llançar el seu tercer disc que es titula TOT ESTÀ PER FER.

El disc és una oda a l'evolució, al constant canvi, al trencament de la rutina i al creixement personal. Parlen d'amor, de deixar anar, d'emprendre el vol, de fer passos, de pensar en un mateix sense oblidar l'entorn més pròxim...


El seu no treball té temes com "Principis", "Covards" (amb The Tyets), "Rècord Mundial", "FOMO", "Koales", "La casa plena", "Tot està per fer" (amb Ginestà), "Ja dormiré" (amb Figa Flawas), "Tornar", "Que tia!" (amb Naina) i "Finals".



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: