Booking s'enfronta a una multa multimilionària: què ha passat?

per Redacció, el 26 de febrer de 2024 a les 10:30
La Comissió Nacional dels Mercats i la Competència ha posat una multa a Booking de 486 milions d'euros per forçar als hotels espanyols a abaixar preus.

La CNMC va obrir l'expedient sancionador l'octubre del 2022, després que l'Associació de Directors d'Hotel i els empresaris hotelers de Madrid acusessin a Booking d'abusar de la seva posició de domini.


Ara s'ha obert un procés de negociació, però Booking ha admès que corre el risc d'haver de pagar una multa de 530 milions de dòlars. Encara, però, s'ha d'aprovar i la xifra podria canviar.

Booking ha comunicat que està decebuda amb la proposta de sanció de la CNMC i "en total desacord amb les seves conclusions".


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: