Horòscop del dia: 27 de febrer

per Redacció, el 27 de febrer de 2024 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Avui et podries trobar amb alguns obstacles que d'impedir arribar a les teves metes tan ràpid com voldries. No t'atabalis i recorda que tot arriba quan ha d'arribar.

TAURE
Avui és moment de gaudir de la vida i de deixar els problemes de banda. Aprecia els petits moments i no et responsabilitzis de conflictes que no et pertanyen. 

BESSONS
Avui escolta la teva intuïció i deixa't guiar. És un moment ideal per comunicar-te amb les persones del teu entorn i dir el que penses, sempre des de l'empatia i el respecte.

CRANC
Avui aprofita el dia per organitzar la teva vida i establir-te una nova rutina. Sents que últimament no acabes d'estar del tot bé, i és moment de fer canvis.

LLEÓ
Avui seràs molt més compassiu/va que de normal, així que aprofita per fer front a aquella conversa difícil que fa temps que estàs ajornant. Sigues empàtic i recorda que no sempre has de tenir la raó.

VERGE
Avui t'adonaràs que la realitat no és tan dolenta com a vegades creus que és. A poc a poc et començaràs a apropar als teus somnis, així que tingues els ulls ben oberts i no deixis passar cap oportunitat.

BALANÇA
Avui serà un dia intens, així que intenta controlar les teves emocions si no vols tenir conflictes amb les persones del teu entorn. Evita l'exageració i els extrems.

ESCORPÍ
Avui sentiràs que les teves emocions es transformen. La manera de sentir i vincular-te amb la resta podria estar canviant. Rodeja't de la gent que estic i enforteix els vostres vincles.

SAGITARI
Avui vigila amb el teu ego. No t'alteris i pensa dues vegades abans de parlar. Deixa que la resta també s'expressi i respecta les seves opinions. Tot i això, no t'oblidis de les teves necessitats.

CAPRICORN
Avui deixa't anar i flueix. No ho vulguis tenir tot sota control, perquè és impossible. Intenta ser empàtic/a amb la gent del teu entorn i demostra la teva estima als que t'importen.

AQUARI
Avui gaudeix de la rutina i agraeix les petites coses que t'aporten felicitat en el dia a dia. És possible que sorgeixi alguna connexió nova que no esperaves. Sigues autèntic/a!

PEIXOS
Avui podries descobrir alguns secrets d'un company o companya de classe. No te'n vagis de la llengua i respecta la seva intimitat. Si ho creus necessari, parla amb ell/a perquè ho sàpiga.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: