De què depèn tenir bones amistats?

per Redacció, el 27 de febrer de 2024 a les 10:00
És possible que pensis que com més t'assemblis a una persona, més bé congeniareu i, per tant, tindreu una millor amistat.

En realitat, dos investigadors alemanys especialistes en psicologia han descobert que la qualitat d'una relació d'amistat no depèn de les similituds o diferències que tenen les persones, sinó del grau d'extroversió individual.


És a dir, les persones que gaudeixen del contacte social i que els agrada estar rodejades de persones, solen sentir que tenen bones amistats. A més, solen ser considerades "millors amigues" molt sovint.

En canvi, les persones introvertides solen passar a un segon pla. També són considerades bones amistats, però no tant.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: