Horòscop de l'amor: del 28 al 5 de març

per Redacció, el 28 de febrer de 2024 a les 10:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquests dies viuràs emocions molt intenses en l'amor. És possible que sentis la necessitat d'expressar els teus sentiments de manera més directa. No tinguis por a mostrar-te tal com ets i a expressar les teves necessitats.

TAURE
Centra't en aconseguir l'estabilitat emocional que tant desitges. Dedica temps a enfortir la base de les teves relacions actuals. El teu atractiu s'intensificarà i atrauràs algú especial. Assegura't de gaudir dels moments romàntics sense pressions addicionals.

BESSONS
Aquests dies podries viure situacions molt divertides amb algú especial. La connexió mental és molt important per a tu, així que assegura't que també pots compartir idees interessants amb la teva parella.

CRANC
És un bon moment per explorar la teva sensibilitat romàntica. La teva intuïció està en el seu millor moment, així que no l'ignoris. Podria sorgir alguna connexió profunda i emocional amb algú, però recorda també cuidar tu mateix/a.

LLEÓ
L'amor està molt present en la teva vida. Aprofita per expressar els teus sentiments i no deixis escapar cap oportunitat per gaudir de l'amor. Mantingues els ulls ben oberts i recorda que la diversió i l'espontaneïtat són clau.

VERGE
Deixa de banda l'autocrítica i comença a acceptar-te tal com ets si vols triomfar en l'amor. Si has estat dubtant en si expressar els teus sentiments, ara és el moment de fer-ho. Mantingues la ment oberta i no tinguis por a les sorpreses inesperades.

BALANÇA
L'harmonia i la connexió emocional són les teves prioritats en l'amor. Busca relacions equilibrades i simètriques. Aprofita aquests dies per enfortir els llaços existents i no tinguis por a expressar les teves necessitats emocionals. L'honestedat enfortirà les teves connexions romàntiques.

ESCORPÍ
La teva intensitat emocional es reflecteix en les teves relacions amoroses. Aquest moment pot dur-te a profunditzar en les teves connexions actuals. No tinguis por a explorar la vulnerabilitat i compartir els teus veritables sentiments. 

SAGITARI
L'aventura i la diversió són imprescindibles en les teves relacions romàntiques. Aquests dies tens ganes de buscar connexions que t'ofereixen diversió i riures. Mantinga't obert/a a noves experiències i coneix a algú que comparteixi el teu entusiasme per la vida.

CAPRICORN
L'estabilitat emocional és el teu enfocament principal en l'amor. Aquest és un bon moment per comprometre't en relacions a llarg termini i establir metes compartides. La lleialtat i el respecte són crucials per a tu.

AQUARI
L'originalitat i l'autenticitat són claus en l'amor. Busques connexions que et permetin ser tu mateix sense restriccions. La comunicació oberta i la connexió mental són essencials. Abraça la singularitat i trobaràs a algú que la valori.

PEIXOS
La sensibilitat i la comprensió són les teves majors fortaleses en l'amor. Últimament estàs connectant molt emocionalment amb els altres. No tinguis por a mostrar el teu costat més vulnerable i busca connexions que nodreixin la teva ànima.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: