7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 28 de febrer de 2024 a les 10:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 






Versió sense playbuzz
Noia, 18 anys
Tinc parella, però crec que tinc un petit crush amb un tio de la meva classe. No és res seriós que em faci dubtar de la meva relació. La cosa és que és molt més gran que jo i trobo que és mig imbècil, però no sé per què m'atrau una mica i noto que fa coses per cridar la meva atenció. M'ho prenc com un entreteniment en les classes avorrides que tinc :)

Noia, 14 anys
M'he enfadat amb la meva millor amiga i per fotre-la m'he follat al seu nòvio, jo amb ell només volia un polvo, però ell ara diu que vol alguna cosa més. Jo no estic interessada amb ell, ho vaig fer per interessos. No sé com dir-li que no vull res amb ell. Què faig?

Noi, 15 anys
Soc noi, però no sé per què tinc els pits molt sensibles i és bastant graciós quan em toquen allí.

Noia, 18 anys
Mai he tingut cap relació amorosa, i cada cop ho veig més lluny tenir-ne una, ja que crec que mai li agradaré o li atrauré a ningú de manera romàntica o atractiva, ja sigui pel meu cos no normatiu o per la meva personalitat. Em fa por perquè m'encantaria tenir una relació amb algú.

Noia, 16 anys
L'estiu passat vaig quedar per anar a la platja junts amb un dels meus millors amics. Al final del dia vam acabar liant-nos i masturbant-nos junts.

Noi, 14 anys
Quan tenia 12 anys vaig tenir relacions sexuals amb un company de classe perquè els dos teníem curiositat de saber com era el sexe gai i ara després de dos anys ell té novia i estic gelós i no sé com dir-li, o si dir-li a la seva novia el que va passar.

Noia, 17 anys
Fa 1 any que ho vaig deixar amb el meu ex. El cas és que li vaig posar les banyes 5 vegades, ell no ho sap encara, suposo que no ho sabrà mai. Tampoc és que em penedeixi gaire, si he de ser sincera, però òbviament sé que he fet malament... A més el problema és que jo ja tenia dubtes des del PRINCIPI de la relació així que gaire més bé no podia anar. Si teniu dubtes des del principi no ho comenceu.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: