7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 4 de març de 2024 a les 10:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 






Versió sense playbuzz
Noia, 16 anys
Vas al mateix insti que jo (a Girona), fas un curs més, però fas el mateix bat que jo. No sé si saps qui soc suposo que no. A vegades al pati creuem mirades. Ets una noia molt guapa i cantes molt bé. El teu nom comença per S.

Noia, 16 anys
Ens vam veure el 26 de febrer a l'Ametller de Grano. Tu estaves treballant i jo no podia deixar de mirar-te des que vaig entrar. Vaig fer explotar els sucs de taronja sense voler i em vas ajudar. Des de llavors no et puc treure del meu cap, em vas semblar preciós i només volia saber el teu nom.

Noi, 15 anys
Ets 2 anys més gran que jo. Anem al mateix institut. Som de pobles propers. Ets alt i tens el cabell castany...

Noia, 14 anys
Tu i jo fem voley juntes. Només fa 2 anys que en coneixem i ja has conquistat el meu cor. Ets guapa, d'ulls marrons, cabells marrons i un somriure que em torna boja. Una pista: el teu nom comença per J i el meu per O. Espero poder veure't més a part de voley i els meus somnis. T'espero avui, demà i per sempre.

Noia, 16 anys
És bastant penós per què he parlat amb tu dos cops contats a ma vida, és complicat d'expressar. Fa quatre anys que ens coneixem, però com tu no em parles... M'agradaria que em parlessis als entrenaments, no de festa mig borratxo.

Noia, 17 anys
Vam conèixer-nos per un amic en comú al setembre, des d'aquell dia ens hem anat trobant a festes i al club on entrenem. Crec que tenim massa coses en comú i som molt compatibles, però tu tens novia. Això em confon molt perquè sento que me la tires i no sé que fer amb aquesta situació.

Noia, 17 anys
Ets un noi de Manresa, com jo, tens la meva edat. Anem al mateix institut, però mai havíem parlat fins que ens vam trobar en el tren per anar a classe. Només et vull dir que em flipa el teu cabell fosc i els teus ulls verds m'atrapen tant que sento que m'ofego. M'agrada quan ens agafa una conversa filosòfica del no-res, i em vas guanyar quan em vas dir que tu també ets fan del cinema. I et sents identificat envia'm un missatge.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: