Estrenes d'aquest mes de març que no et pots perdre

per Redacció, el 1 de març de 2024 a les 10:00
Aquest març ve amb moltes estrenes! Quina et mors de ganes de veure?

 


Versió sense playbuzz
"Blood & Water" (Temporada 4)
Una jove de Ciutat del Cap coincideix en una festa amb la nadadora estrella d'un col·legi. Podria ser la seva germana, segrestada en néixer? On la puc veure? A Netflix. Quan? A partir de l'1 de març.

"La muerte y esas cosas"
Imogene Scott acaba en el lloc i el moment equivocats i es converteix en sospitosa d'assassinat. On la puc veure? A Disney+. Quan? A partir del 5 de març.

"Supersex"
Aquesta sèrie inspirada en fets reals narra la història de Rocco Siffredi, que va deixar enrere una vida humil per convertir-se en l'estrella porno més coneguda del món. On la puc veure? A Netflix. Quan? A partir del 6 de març.

"La señal"
Després de la desaparició d'un astronauta, la seva família busca desesperadament la veritat. Però com més coses descobreixen, major és l'amenaça contra ells i el món. On la puc veure? A Netflix. Quan? A partir del 7 de març.

"Jóvenes altezas" (Temporada 3)
El príncep Wihelm s'adapta a la vida en el seu nou i prestigiós internat, Hillerska. Però seguir el que li dicta el seu cor és més difícil del que esperava. On la puc veure? A Netflix. Quan? A partir de l'11 de març.

"Bandidos"
Serà prou amb l'enginy (i una mica de bona sort) per salvar a aquesta banda de lladres d'un pla improvisat? On la puc veure? A Netflix. Quan? A partir del 13 de març.

"The girls on the bus"
Quatre dones periodistes segueixen cada moviment d'una desfilada de candidats presidencials imperfectes. Troben amistat, amor i un escàndol que podria enderrocar no només la presidència, sinó tota la democràcia en el camí. On la puc veure? A HBOMax. Quan? A partir del 15 de març.

"La vida y Beth" (Temporada 2)
La vida de Beth sembla estupenda. És admirada per tots els que l'envolten i es guanya bé la vida com a distribuïdora de vins. Manté una relació estable amb un home atractiu i d'èxit i viu a Manhattan. Quan un incident sobtat obliga Beth a enfrontar-se al seu passat, la seva vida canvia per sempre... On la puc veure? A Disney+. Quan? A partir del 20 de març.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: