Hauries de deixar de dormir amb la teva parella?

per Redacció, el 28 de febrer de 2024 a les 12:00
Dormir amb la teva parella pot ser molt romàntic, però també pot ser un malson si ronca o es mou molt.

És per això que moltes parelles decideixen dormir separades. Per què dormir bé és importantíssim per tenir una bona salut mental i gaudir d'un cos sa i sense malalties.


A aquesta tendència se la coneix com a "sleep divorce" i, tot i que algunes persones poden pensar que dormir separat/da de la teva parella significa que esteu en crisi, en realitat no té res a veure.
De fet, si dormir separats fa que dormiu millor, el vostre desig sexual millorarà i tindreu més ganes d'estar junts i de tenir sexe.


Així doncs, si no tens els mateixos hàbits de son que la teva parella o dormiu malament quan esteu junts, és possible que el "sleep divorce" sigui la vostra solució.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: