Horòscop del dia: 29 de febrer

per Redacció, el 29 de febrer de 2024 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Ara mateix necessites ser sincer/a amb les teves relacions. Si alguna cosa no funciona, és moment de dir-ho. Evita allargar una situació que no t'agrada.

TAURE
Avui et tocarà ser honest/a i donar la teva opinió. Potser algú no s'ho prendrà bé, però la teva lleialtat i sinceritat acabarà sent recompensada abans del que penses.

BESSONS
Oblida't de les opinions dels altres i no busquis conflictes. Centra't en tu mateix/a i en el que realment vols. Malgrat la complexitat de la situació, tot millorarà aviat.

CRANC
Deixa d'esperar i passa a l'acció. Avui hauràs de prendre la iniciativa i enfrontar-te a les dificultats. Demana ajuda a algú de confiança.

LLEÓ
Avui no tinguis por dels reptes. Per molt que et costi creure-ho, aconseguiràs tot el que et proposes. Parla amb un amic si necessites una altra perspectiva de la situació.

VERGE
Estàs a punt d'experimentar uns canvis que t'obriran noves oportunitats. No tinguis pressa i reflexiona abans de decidir. 

BALANÇA
No tinguis por a mostrar-te en desacord amb l'opinió dels altres. Si tens clara la teva posició, defensa-la, però no oblidis que totes les opinions són igual de vàlides.

ESCORPÍ
Avui serà un dia tranquil. Aprofita per centrar-te en els altres i oferir la teva ajuda quan sigui necessària. La teva amabilitat aviat serà recompensada.

SAGITARI
Els teus pensaments estan tranquils, i això et permet veure les coses des d'una altra perspectiva. Aprofita per reflexionar sobre el moment en què et trobes.

CAPRICORN
No deixis que els nervis puguin amb tu. Intenta mantenir la calma i suavitza l'ambient. Sigues flexible en l'amor i recorda que les coses no sempre surten com voldríem.

AQUARI
Avui serà un dia d'imprevists, però la teva creativitat t'ajudarà a superar qualsevol situació. Aprofita per reconnectar amb un amic que havies deixat de costat.

PEIXOS
No perdis temps amb coses que no t'aporten res. Centra't en allò que realment t'importa, fins i tot si algú no ho entén.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: