El caramel que et farà gaudir encara més del sexe oral

per Redacció, el 29 de febrer de 2024 a les 10:00
El sexe oral és una de les pràctiques sexuals més plaents que existeixen. El que potser no sabies és que hi ha un truc que la pot fer encara més plaent: menjar-se un Halls.

I no un caramel Halls qualsevol, sinó el de menta extrafort que pots trobar a les farmàcies. I és que no només alleugen la tos i el dolor de gola, sinó que també poden portar el sexe oral a un altre nivell.


El motiu? La frescor que deixa a la boca aporta una sensació totalment diferent a la pràctica. A més, no només surt beneficiada la persona que rep el sexe oral, sinó que la que el practica també pot gaudir del gust de la menta.

Ho provaràs?



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: