Horòscop del dia: 1 de març

per Redacció, el 1 de març de 2024 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Tens la sensació que algú t'està utilitzant per al seu propi benefici. Abans de treure conclusions precipitades, analitza bé la situació i parla amb una persona que et pugui ajudar. Obtindràs algunes de les respostes que volies.

TAURE
No pots fer que els altres decideixin per tu. Hi ha algú a qui estàs atabalant amb els teus dubtes constants i ell/a ja t'ha dit el que pensa. Cal deixar les paraules de banda i passar als fets. Només així podràs sentir que controles la situació.

BESSONS
No sempre pots quedar bé amb tothom i avui serà un d'aquells dies en què t'hauràs de posicionar. Tingues en compte el que vols i el que necessites, perquè últimament estàs prioritzant els altres i això t'està creant cert estrès.

CRANC
Busques estabilitat, però alhora actues com si no ho fessis. Potser és que les persones que t'envolten no et generen prou confiança? Abans de fer res, has de tenir clar per qui apostes. Pensa-ho o bé i veuràs com a poc a poc les coses milloren. 

LLEÓ
Hauràs d'invertir temps en una persona si vols que les coses tornin a la normalitat. No serà tan senzill com creies i hauràs d'esforçar-te al màxim. Saps, però, que val la pena fer-ho, així que no et rendeixis encara que sigui dur.

VERGE
Acostumes a tenir en compte les emocions dels altres abans de parlar, però avui podria ser que et precipitessis. Procura no fer-ho, perquè les teves paraules poden tenir conseqüències negatives i a llarg termini. La teva opinió compta, però deixa-la per més endavant.

BALANÇA
Avui no et convé mostrar-te distant amb una persona. Si t'importa, per què actues com si no tingués valor? Vigila perquè estàs jugant amb foc i podries sortir-ne ferit. Intentar protegir-te està bé, però no et pots tancar per complet.

ESCORPÍ
Tens nous projectes i moltes ganes, però no estàs tenint prou paciència. Vols veure resultats massa de pressa i això no només fa que et frustris, sinó també que et creïs certs problemes. Intenta disminuir el ritme i veuràs detalls que t'estan passant per alt.

SAGITARI
Avui estaràs especialment sociable i això farà que deixis de banda certes obligacions. Coneixeràs amb més profunditat algú que et resultarà interessant. Al final del dia, no et podràs treure del cap una conversa i el seu possible significat.

CAPRICORN
Mostrar les teves pors, no et fa semblar més feble. Necessites dir el que penses, així que fes-ho i al final tot anirà millor del que creies. Hi ha gent que t'aprecia molt i avui rebràs el seu suport.

AQUARI
Vas apostar per una cosa que molta gent no veia clara i la jugada et va sortir bé. No deixis, però, que el teu orgull parli per tu o podries despertar enveges. En l'amor, estàs passant una etapa de confusió, estigues atent/a als teus sentits i reaccions.

PEIXOS
Últimament estàs apàtic i t'estàs deixant portar en la direcció que marquen els altres. Ves amb compte, perquè potser no és el rumb que et convé. Algú t'advertirà de la teva actitud. No t'hi enfrontis o podries crear un conflicte innecessari.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: