Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 4 al 10 de març

per Redacció, el 4 de març de 2024 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Ets molt hàbil desemmascarant les persones falses però hi ha algú que s'ha colat a la teva vida i sembla que aquesta setmana et farà una mica la punyeta. La part bona és que tens molta sort amb l'amor i amb la família. És el moment de valorar el que tens i el que vals, i de marcar-te fites realistes que s'adaptin a les teves possibilitats. Dia de la sort: dimarts.

TAURE
Veuràs que has comès un error però no és tard, demana disculpes i el problema no anirà a més. Tens més força dins teu del que creus i aquesta setmana ho demostraràs. T'has de cuidar més i allunyar-te de persones absorbents que et qüestionen. L'amor pot arribar de la mà de l'amistat, però evita les persones superficials. El groc i el taronja et portaran sort! Dia de la sort: divendres.

BESSONS
Els Bessons teniu molt bona sort aquests dies i sembla que se't farà realitat un desig que fa temps que portes dins. Moment per reforçar llaços d'amistat i viure un moment important. També faràs passos importants en el tema sentimental. Dia de la sort: dijous

CRANC
Setmana una mica estranya amb decisions per prendre, però saps que les persones que t'estimen et faran costat. Segueix el que et diu el cor! Aquests dies pots estar molt impulsiu/va i podries prendre decisions equivocades. És preferible que analitzis el que et convé abans d'actuar de manera rotunda i esbojarrada. Dia de la sort: dilluns.

LLEÓ
Cal que ordenis tot el que t'està estressant, posa prioritats, no tot és tan urgent! Sentimentalment hi ha una persona que pensa en tu més del que creus, intenta ser una mica més obert i t'adonaràs de qui és. No facis esforços molt bèsties, tot indica que aquests dies et sentiràs una mica dèbil. Dia de la sort: dimarts.

VERGE
A vegades cal empassar-se l'orgull i és el que et toca aquesta setmana si vols conservar una amistat que tens des de fa molts anys. Als Verge us espera en general, una setmana amb moments intensos amb les persones que t'envolten. La sort està de part teva, no deixis escapar les oportunitats que t'arriben. Dia de la sort: dijous.

BALANÇA
Aquests dies necessitaràs passar estones a soles perquè et ve de gust, però intenta no allunyar-te d'un amic que necessita els teus consells ara més que mai. Aquesta setmana et mantindràs molt positiu/va. Tens sort amb els diners! Dia de la sort: dimecres.

ESCORPÍ
A vegades intimides a la gent amb el teu caràcter, però una persona que fins ara no et coneixia prou veurà realment com ets... i li agradarà molt. És el moment de pensar en tu mateix/a i valorar-te més. Tens molt bones aptituds que has de potenciar. Dia de la sort: divendres.

SAGITARI
Aquesta setmana tindràs alguna notícia inesperada que posarà a prova la teva capacitat de reacció... te'n sortiràs molt positivament! Tindràs sort en l'amor, aprofita que la lluna et donarà una energia especial amb gran capacitat d'atracció! Portar a sobre alguna peça de color blau, t'ajudarà. Dia de la sort: dijous.

CAPRICORN
Els comentaris d'una persona et faran ser més positiu/va i veuràs que vals molt més del que creies. Serà una bona setmana on tindràs oportunitats de fer coses que t'agraden i estar tranquil/a. La teva autoestima anirà en ascens, i això et permetrà lluitar pels teus somnis amb decisió i seguretat. Dia de la sort: dilluns.

AQUARI
Aquesta setmana voldràs passar dels mals rotllos que busquen algunes persones i et centraràs a gaudir més, ja et tocava! Hi ha canvis positius a la teva vida. Les coses milloren i també ho fan les relacions personals, tan pel que fa a les amistats com a l'amor. Algú que vas perdre rondarà al teu camp aquests dies i estaràs melancòlic/a. Dia de la sort: dimecres.

PEIXOS
El teu esperit aventurer es desperta i hi haurà estones que tindràs moltes ànsies de sortir corrents i viure els teus somnis. Tingues paciència, tot arribarà quan sigui el moment adequat. Intenta passar bones estones amb familiars, t'ajudarà! Dia de la sort: dilluns.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: