La justícia desestima la petició de TheGrefg

per Redacció, el 29 de febrer de 2024 a les 10:00
Fa un mes i mig, el youtuber David Cánovas, conegut com TheGrefg, va emetre un comunicat acusant una dona de 80 anys d'estar cometent una "ocupació abusiva" d'un dels pisos d'Escaldes Engordany que va comprar la seva empresa.

Ara, la justícia andorrana ha desestimat la demanda, paralitzant el desnonament i donant la raó a la dona. En concret, diu que el text no aclaria per quin motiu volia que es deixés sense efecte l'arrendament de l'anciana.


Els magistrats, segons han explicat des de El País, han assenyalat que en cap moment es va especificar "quan havia finalitzat el darrer any de contracte" i han conclòs que "el desig de desallotjar de l'arrendatari no és suficient" per fer-ho.

A més, la sentència també apunta que la dona s'ha trobat "en una situació d'indefensió" perquè no se li han facilitat les eines necessàries per defensar-se contra la demanda.


Així doncs, a més de desestimar la seva petició, el tribunal ha imposat a Grefito el pagament dels costos processals.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: