Trucs per aconseguir un squirt

per Redacció, el 1 de març de 2024 a les 10:00
L'squirting i l'ejaculació femenina no són el mateix. El primer és un líquid que surt des de la bufeta, per tant és orina molt diluïda. L'ejaculació, en canvi, és molt més espessa i no és un líquid en si, sinó secrecions prostàtiques.

A més, l'squirt no necessàriament ha d'anar acompanyat de l'orgasme, mentre que l'ejaculació sí.


Si et preguntes com pots aconseguir un squirt, has de saber que no tothom ho aconsegueix, però que hi ha alguns trucs que et poden ajudar a aconseguir-lo.
  1. Deixa't portar: concentra't en el plaer.
  2. Localitza el punt G: introdueix els dits anular i cor mirant cap amunt i notaràs una zona rugosa, és l'anomenada zona G. Estimula-la movent les mans.
  3. Beu molta aigua: la hidratació és important, ja que en cas de tenir-lo, expulsaràs més líquid i això t'ajudarà a identificar-lo.




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: