Quin producte d'higiene menstrual t'anirà millor?

per Redacció, el 1 de març de 2024 a les 10:00
En pocs dies les farmàcies de Catalunya començaran a oferir productes menstruals gratuïts. 

Concretament, cada persona menstruant podrà escollir entre una copa, unes calcetes menstruals i unes compreses de tela.
  • La copa menstrual és un producte d'higiene menstrual reutilitzable. Està feta de silicona o de plàstic quirúrgic i pot durar fins a 10 anys. Existeixen diferents mides que s'adapten a l'edat i el cos de la persona.
  • Les calcetes menstruals estan elaborades amb productes orgànics que li donen un tacte agradable per a la pell de la vulva. També tenen productes que neutralitzen l'olor i, tot i que són transpirables, no hi ha res de què la sang traspassi la roba.
  • Les compreses de tela estan fetes de material orgànic, agradable per a la pell, i són antial·lèrgiques i antibacterianes. Hi ha de diverses mides i models, que s'adapten als diferents tipus de flux. Se solen recomanar per a persones que comencen a menstruar o per als dies de regla més lleus.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: